010 - 3161713 Contact opnemen
Circle 2

Branches

Wij vinden het belangrijk om in meerdere branches actief te zijn. Iedere tijd en organisatie heeft z’n eigen vraagstuk. Zo blijven wij dynamisch, flexibel en houden wij onze kwaliteit hoog. Iets dat ons in deze tijden onderscheidt van veel andere bureaus.

B2B

B2B

Bedrijven in de B2B helpen wij veelal met leadgeneratie en meer verkoop uit bestaande klanten. Van whitepaper tot terugbelverzoek en kennismakingssessie, wij adviseren naar de beste weg naar conversie. In Nederland maar ook wereldwijd.

 

Clima Direct, Red Point Alloys, Multivac Nederland

Food & Retail

Food & Retail

In de foodbranche gelden vaak andere wetten. Bekendheid en bewustwording zijn hierin erg belangrijk voordat men overgaat op aankoop en merkentrouw. Ook hierbij stellen we bij aanvang heldere doelstellingen vast. Tezamen met partner The Crazy Ones zijn we in staat merken online te (her)positioneren. 

 

Oliehoorn, Haust

Vastgoed & Makelaardij

Vastgoed & Makelaardij

Bedrijven in deze branche zijn vaak erg op verkoop ingericht. Niet voor niets past onze conversie-matige aanpak dan ook goed bij deze branche. Inmiddels hebben we een netwerk aan partnerships om de beste performance te realiseren.

 

Van Liessum, VBO Makelaars, Oosterom Verhagen

Events

Events

Social media en evenementen vormen de ideale combinatie. We helpen organisaties om hun evenementen succesvol te maken. Zowel online als offline. Van bekendheid tot ticketverkoop. 

 

Insight Events, Ibiza Events

Webshops

Webshops

Veel bedrijven hebben als onderdeel van hun bedrijfsvoering een webshop geïntegreerd. We helpen deze bedrijven om met een multichannelstrategie de beste performance te bieden. Wij zijn niet zozeer gefocust op pure webshops. 

 

Olijfoliestore, Clima Direct, LensOnline

Recruitment

Recruitment

Met specifieke doelgroeptargetting van diverse online media kanalen helpen wij diverse organisaties met recruitment advertising. Dit om jezelf als werkgever te positioneren maar ook voor directe invulling van vacatures.

Circle 2