De eerste weken van Charlotte

9 juli

Zo, tijd voor mijn eerste blog. Ik ben alweer drie weken aan het werk bij The Conversion Department. De eerste drie weken zijn erg snel gegaan. En wat zeggen ze ook al weer? Time flies when you’re having fun. En dat is ook zo; ik heb het heel erg naar mijn zin!

EEN WARM WELKOM
Woensdag 12 juni was mijn eerste dag. Om half 10 werd ik verwacht op kantoor. Tijdens de gesprekken in de sollicitatieprocedure had ik al gezien dat het een super leuk, modern en creatief ingericht kantoor is. Ik vind dit erg fijn; in een informele en creatieve omgeving werk ik het fijnst. 

Bij binnenkomst kreeg ik een warm welkom met een mooie bos bloemen. Vervolgens heb ik de collega’s leren kennen en heb ik mij ingelezen in onze klanten. De dag zat er alweer snel op. Met een tevreden gevoel liep ik rond half 6 weer het kantoor uit; ik heb een goede keuze gemaakt om te gaan werken bij TCD. De leuke collega’s en de gezellige sfeer hebben mij direct een goed thuisgevoel gegeven.

DE AFGELOPEN DRIE WEKEN
Zoals ik al zei, zijn de eerste drie weken voorbij gevlogen. Er zit een goede balans tussen de verantwoordelijkheden die ik al krijg en de tijd die ik krijg om goed ingewerkt te worden. Het leukste vind ik dat ik nu al verantwoordelijkheden krijg die ik hiervoor nog nooit heb gehad. Zo ben ik al meegegaan naar een klant, zijn er meerdere besprekingen geweest bij ons op kantoor waar ik bij was en word ik (als dat mogelijk is) al vrijgelaten in mijn werkzaamheden. Verder is het fijn dat ik door mijn eerdere ervaring als Social Media Marketeer direct aan de slag kan met het bedenken en het plaatsen van content. Zo kan ik gelijk meedraaien met de werkzaamheden en kan ik direct mijn bijdragen leveren.

Daarnaast merk ik nu al dat er tijd en ruimte is om mijzelf te ontwikkelen. Als ik merk dat ik bepaalde kennis mis, mag ik tijd vrijmaken om dit te leren. Ik heb nu al een (min)cursus. afgerond! Verder krijg ik hulp van mijn collega’s en is geen vraag te veel. Ook dit zorgt voor een fijne inwerkperiode.

DE KOMENDE PERIODE
De komende periode zal mijn inwerktraject doorlopen. Stap voor stap leer ik alle ins en outs van TCD, de klanten en onze samenwerkingspartners. Ik zal ook steeds meer betrokken raken met de klanten en zal de klanten steeds beter gaan aanvoelen, zodat ik nog betere content kan gaan maken. Ik ben gemotiveerd om alles uit te halen wat erin zit en ik ben ervan overtuigd dat ik steeds met een glimlach naar mijn werk zal gaan!

Deel dit bericht met vrienden