010 - 3161713 Contact opnemen
Circle 2
Websites & CRO

Websites & CRO

Weet jij jouw websitebezoekers binnen 3 seconden te boeien?

Dat is namelijk de tijd die je hebt voor een bezoeker beslist of hij jouw website verder wilt ontdekken. Een website die moeilijk te navigeren is, er niet betrouwbaar uitziet of niet onmiddellijk zijn waarde aantoont, zal er dus voor zorgen dat je een potentiële klant misloopt. Om het meeste uit je websiteverkeer te halen, moet je website dus geoptimaliseerd zijn voor conversie.

Meer rendement uit websitebezoekers 
Versterkt de gebruikerservaring 
Betere vindbaarheid in Google 
Websites & CRO

Een converterende website

Je wilt, of sterker nog, móet je bezoekers dus binnen 3 seconden kunnen boeien, om alleen al de kans te krijgen om je bezoeker daarna te kunnen ‘begeleiden’ naar het gewenste doel. Het optimaliseren van deze begeleiding noemen we conversie optimalisatie. Of dit nu het doen van een aankoop in een webshop is, of het invullen van een contactformulier – de website moet ingericht zijn op het behalen van deze conversies. Het is belangrijk om de juiste balans te vinden tussen design en functionaliteit. Met een goed design én een duidelijke structuur zet je je websitebezoekers aan tot actie.

Maak van jouw websitebezoekers klanten

Conversieoptimalisatie begint met het achterhalen van het huidige gedrag van de websitebezoekers. Waar haken ze af en waarom? Vallen de buttons wel genoeg op? Weten ze hoe ze contact kunnen opnemen? En zo zijn er nog een tal van factoren waar wij de website op kunnen beoordelen. Door deze te analyseren komen we tot een verbeterplan om de website conversievriendelijk in te richten. Denk hierbij aan aanpassingen in het design van je website, maar bijvoorbeeld ook tekstuele of technische aanpassingen (bijvoorbeeld in het geval van een SEO-traject).

Website & CRO @TCD

Je website is vaak het eindstation van je online marketing activiteiten. Zowel een campagne op social media als advertenties in Google leiden uiteindelijk naar je website. En bij een SEO-traject is het doel om je website beter vindbaar te maken. Het zou dus zonde zijn als de bezoeker uiteindelijk alsnog afhaakt op je website, na alle moeite om hem hier te krijgen!

Benieuwd wat de conversiescore van jouw website is en of er mogelijke verbeteringen zijn? Wij leren je graag kennen en nemen we gezamenlijk je website onder de loep tijdens een 1-op-1 sessie!

attention

Wil je meer aandacht voor Websites & CRO en bespreken wat de opties zijn?

Dat kan zeker! Plan online een kennismakingsgesprek in of bel ons op

010 - 2615904 Kennismaken
Circle 2