010 - 3161713 Contact opnemen
Circle 2
Social Media Content

Social Media Content

Succes op jouw social media pagina’s

Het plaatsen van een social media bericht kan iedereen, toch? Het plaatsen van goede en effectieve social media berichten is daarin tegen een vak apart. Social media is één van de snelst veranderende kanalen; wat vandaag trending is, is morgen oud nieuws. Hoe zorg je dat jouw posts opvallen tussen al het contentgeweld? En dan is het eigenlijk ook wel handig als je snapt hoe de algoritmes van de kanalen in elkaar steken én hoe je daar op inspeelt.

Zonder kosten online groeien
Jouw pagina’s professioneel en in stijl
Verhoog je zichtbaarheid
Val op met relevante en creatieve content
Krijg interactie met je doelgroep
Combineer het met Social Media Advertising
Social Media Content

Het vormgeven van jouw contentstrategie

Allereerst kijken we naar wat het doel is om social media voor jouw bedrijf in te zetten. Vervolgens bedenken we hier een passende content strategie voor; Welke kanalen gaan we inzetten? Hoe vaak gaan we een bericht plaatsen? Op welk tijdstip kunnen we het beste plaatsen voor de meeste interactie? Wat wordt de tone-of-voice? Uiteindelijk wordt er nog een contentkalender gemaakt.

De strategie en de contentkalender zorgen samen voor het startpunt voor de professionalisatie van jouw pagina’s! Aan de hand van de strategie en de contentkalender, kunnen wij volledig zelfstandig jouw pagina’s onderhouden. We maken de posts op, plaatsen de posts én we reageren op vragen en opmerkingen die binnenkomen. Geen omkijken meer naar jouw social media pagina’s, zodat jij je kunt focussen op de core van jouw bedrijf!

Wij betrekken jouw volledig in het proces en de resultaten

De contentkalender die in een eerder stadium is vastgesteld, plannen wij in en werken wij uit in ons social media tool. Vanuit deze tool worden de resultaten gemonitord. Jij ontvangt maandelijks een rapportage met de resultaten van de afgelopen maand. Liggen we nog op koers? Moeten we wat aanpassen? Werkt er iets heel goed of iets juist niet goed? Wij nemen dit maandelijks onder de loep en sturen bij waar nodig. Een efficiënte samenwerking zorgt voor het beste en meest optimale resultaat. We zorgen voor korte communicatielijnen via mail en WhatsApp, zodat we snel kunnen schakelen.

Social Media Content uitbesteden @ TCD

Onze social media experts staan klaar om te helpen! Zij worden enthousiast van posts die viral gaan, weten wat trending is en halen energie uit een strak onderhouden social media pagina. Zij hebben een motivatie om onderscheidende content te creëren en kunnen het verhaal van jouw merk vertalen naar passende social media posts. Bij ons is jouw contentstrategie onderdeel van je algehele online marketing strategie. Wij kunnen bijvoorbeeld ook zorgen dat de content bij jouw potentiële klanten zichtbaar is, met social media advertising.

attention

Wil je meer aandacht voor Social Media Content en bespreken wat de opties zijn?

Dat kan zeker! Plan online een kennismakingsgesprek in of bel ons op

010 - 2615904 Kennismaken
Circle 2