010 - 3161713 Contact opnemen
Circle 2
Social Media Advertising

Social Media Advertising

Hulp bij het bereiken van je doelgroep

Maar liefst 96% van de Nederlandse bevolking is actief op minimaal 1 social media kanaal. Met alleen organische (onbetaalde) social media berichten, bereik je maar een klein deel van jouw volgers. Met social media advertising kan een advertentie heel specifiek worden uitgezet onder jouw doelgroep - en niet alleen je volgers.

Inzetbaar voor elke doelstelling
Opvallende en relevante advertenties
Zet warme leads om naar klanten
Krijg meer interactie en volgers
Direct inzicht in kosten en resultaten
Combineer het met Social Media Content
Social Media Advertising

Waarom social media advertising?

Social media advertising is bijna onmisbaar in een goede online marketingstrategie. Wanneer je jouw potentiële klanten wilt bereiken via social media, kun je twee kanten op; organisch bereik of bereik via campagnes.

In de praktijk is het meestal een combinatie van die twee. Het optimaal inzetten van social media begint onder andere met een doelgroep analyse. Op basis van die analyse ontwikkelen wij een online marketing strategie, waarbij onderscheid wordt gemaakt tussen social media content en social media advertising. Social media content zetten we in om bestaande volgers en fans te bereiken, terwijl de social media campagnes gericht zijn op het bereiken (en laten converteren) van potentiële klanten.

Social media advertising in de zakelijke markt

De inzet van social media wordt vaak geassocieerd met de B2C markt. Nou is social media ook dé manier om de interactie met de consument aan te gaan, ook zijn er vele mogelijkheden om zakelijke klanten te bereiken. De doelstellingen van B2C en B2B bedrijven verschillen vaak ook niet zo van elkaar. Het verschil zit in de te bereiken doelgroep en het kanaal wat hier het beste voor kan worden ingezet. Waar bij B2C de focus meer op Facebook en Instagram kan liggen, biedt LinkedIn vaak veel mogelijkheden voor het bereiken van de B2B doelgroep. Weet jij via welke kanalen jouw potentiële doelgroep het beste is te bereiken? Wij denken graag met je mee!

Social Media Advertising uitbesteden @ TCD

Social media campagnes zijn inzetbaar als eenmalige campagne, maar ook als onderdeel van een grotere online marketingstrategie. Wil je bijvoorbeeld graag eenmalig een dienst extra onder de aandacht brengen bij je doelgroep? Of wil je liever langdurig aan je naamsbekendheid werken? In beide gevallen helpen wij je graag verder. We stellen samen doelen vast en zorgen ervoor dat deze meetbaar worden. Natuurlijk kun je ook bij ons terecht voor de (creatieve) vormgeving van de social media campagnes.

attention

Wil je meer aandacht voor Social Media Advertising en bespreken wat de opties zijn?

Dat kan zeker! Plan online een kennismakingsgesprek in of bel ons op

010 - 2615904 Kennismaken
Circle 2