010 - 3161713 Contact opnemen
Circle 2
SEA

Zoekmachine Adverteren (SEA)

Binnen no-time hoog in zoekmachines

Zeg je online adverteren, dan zeg je SEA. Met online adverteren in zoekmachines (SEA) kun je de vindbaarheid van jouw website verbeteren. Je kunt deze advertenties herkennen aan ‘Adv’ of ‘Advertentie’. Wil jij snel een top-of-mind positie bereiken, meer klikken naar de website genereren of meer producten verkopen? Dan is SEA jouw weg naar de top (in zoekmachines).

Krijg snel een hoge plaatst in Google
Je advertentie is direct zichtbaar
Bereik jouw doelgroep op het juiste moment
Verschillende targeting mogelijkheden
Krijg controle over je advertentiekosten
Monitor het effect van jouw advertenties
SEA

Officieel Google Ads Partner

Door de juiste SEA strategie sta je in korte tijd hoog in de zoekmachine van Google. Door middel van Google Advertenties - oftewel Google Ads (vroeger AdWords) - is het mogelijk om relevante advertenties te tonen aan mensen die actief op zoek zijn naar jouw informatie, producten of diensten. De aankoopintentie is in vergelijking met andere vormen van adverteren hoger, omdat mensen gericht op zoek zijn naar jouw producten of diensten. Het is ook nog eens mogelijk om de advertenties te targeten op een specifieke doelgroep.

Zoekmachine Adverteren uitbesteden @ TCD

Wil je Google Ads graag uitbesteden? Als officieel Google Ads Partner helpen wij organisaties om Google Ads zo effectief mogelijk in te zetten. Onze online marketeers zijn ‘Google Ads Certified’ en weten precies hoe zij jouw campagnes op de juiste manier kunnen inzetten om het gewenste resultaat te halen. Adverteren in Google Ads is op verschillende manieren mogelijk, namelijk door middel van zoekadvertenties, display advertising, of YouTube video-advertenties. Na een uitgebreid onderzoek stellen we vast welke vorm van adverteren (met bijbehorende doelgroep en zoekopdrachten) het meest geschikt is voor jouw doelstelling.

Zoekmachine adverteren is inzetbaar als eenmalige campagne, maar ook als onderdeel van een gehele online marketing strategie. Wil je graag eenmalig een nieuw product onder de aandacht brengen? Of wil je graag langdurig aan de naamsbekendheid van jouw bedrijf werken? Wij helpen u in beide gevallen graag verder.

attention

Wil je meer aandacht voor Zoekmachine Adverteren (SEA) en bespreken wat de opties zijn?

Dat kan zeker! Plan online een kennismakingsgesprek in of bel ons op

010 - 2615904 Kennismaken
Circle 2