010 - 3161713 Contact opnemen
Circle 2
Online Marketing Strategie

Online Marketing Strategie

Alles wat we online doen, begint bij een strategie

Een duidelijke strategie geeft focus en houvast; het geeft richting aan keuzes en activiteiten. Jij hebt een visie voor jouw bedrijf, wij kijken welke online doelen hierbij passen en samen bepalen we de online marketing strategie.

Grip op je marketing
Een strategie voor jouw doelstellingen
Meer rendement uit jouw budget
Maakt je online inspanningen meetbaar
Schept heldere verwachtingen
Vaste rapportagemomenten
Online Marketing Strategie

Jouw bedrijfsdoelstellingen in een online strategie

Een online marketing strategie wijkt niet veel af van de bedrijfsstrategie. Met een online marketing strategie bepalen we jouw doelstellingen op lange termijn. Een eenduidige strategie zorgt ervoor dat je weloverwogen keuzes maakt uit de ontelbare mogelijkheden die online marketing biedt.

Het inschatten van de online potentie voor jouw bedrijf

Voor aanvang van online marketing trajecten, is online research van belang. Alleen zo is het mogelijk om de online potentie in te schatten en reële KPI’s op te stellen. Afhankelijk van het vraagstuk zijn diverse analyses mogelijk: 

  • Huidige prestaties online
  • Doelgroeponderzoek
  • Customer Journey analyse
  • Concurrentie analyse

Het vormgeven van de online marketing strategie

Nu we exact weten wie je doelgroep is en wat jouw online potentie is, kunnen we een scherpe strategie definiëren. We maken concrete doelstellingen in de vorm van KPI’s. Dit zijn indicatoren die het succes van online trajecten richting geeft. We bepalen met welke inzet aan middelen (en budget) we aan de slag gaan.

Online marketing omvat vele kanalen. Daarom is het van belang de juiste keuzes te maken hoe we jouw doelgroep gaan bereiken, op welk moment en met welke boodschap. In de fase van online marketing strategie identificeren we deze kanalen en zetten we een concreet plan op om doelstellingen te behalen.

Online marketing strategie opstellen @ TCD

Een goede online marketing strategie opstellen vergt kennis van de organisatie, maar vooral ook kennis van de mogelijkheden in online kanalen. Om deze kennis met elkaar te delen wordt het traject samen aangegaan. Bij de meeste succesvolle projecten zijn wij vaak onderdeel van het marketingteam en strategisch partner. Zo creëer je jouw eigen online marketing afdeling, die betrokken is bij jouw organisatie.

Voordat we starten met een online marketingstrategie hebben wij altijd een gratis en vrijblijvend consult. Hierin bepalen we de online potentie en hoeverre de online marketingstrategie dient te worden uitgewerkt.

attention

Wil je meer aandacht voor Online Marketing Strategie en bespreken wat de opties zijn?

Dat kan zeker! Plan online een kennismakingsgesprek in of bel ons op

010 - 2615904 Kennismaken
Circle 2