Social Media Marketing

Hoe lang en hoe vaak zit jij op social media? Maar liefst 96% van de Nederlanders zijn actieve gebruikers van  verschillende media. Terecht: social media is het vervoeren van woorden zonder ze uit te spreken.

Connect met je doelgroep

Voor organisaties is social media de manier om in contact te komen met jouw doelgroep. Tegenwoordig wordt social advertising daarbij steeds belangrijker om je doelgroep te bereiken. Wij helpen je hier mee.

Hoe succesvol zijn met social media? 

Alles begint bij een heldere check-up. Monitoring van jouw doelgroep en het bepalen van een social media strategie zijn van essentieel belang. Door het opzetten van social media campagnes, pakkende content en actuele ontwikkelingen in jouw sector blijft de doelgroep zich continue interesseren in jouw concept.

Social Media Diensten

Door diverse social mediakanalen regelmatig te optimaliseren blijft jouw platform up-to-date. Door middel van onze handmade social mediastrategieën is elk bedrijf bijzonder. Of we gefascineerd zijn door social media? Jazeker, en deze fascinatie willen we maar al te graag overbrengen.

Onze diensten:

  • Social Media Abonnement basis (maatwerk afspraken)
  • Social Media Campagnes
  • Facebook Marketingstrategie
  • Creatie & Vormgeving t.b.v. campagnes
  • Content Marketing

Check-Up

Jouw juwelen creaties via social media tonen? Neem contact met ons op voor een gratis  Check-Up!

nieuwsbrief

mis geen updates