Online marketing strategie

We helpen jou op weg in de wereld van alle online marketingmogelijkheden. Een heldere definiëring van succes bij aanvang van samenwerking vinden wij van essentieel belang. Wat verstaan wij onder succes?

De basis

Wij gaan uit van een goede basis: de website. Voor optimalisering hebben we partners en slimme programma’s die kunnen helpen om jouw website te verbeteren. 

Check Up: wat is mijn ideale online customer journey?

Wie zijn je huidige concurrenten? Waar op het internet is jouw doelgroep actief? Wat is de performance van je huidige online activiteit? Welke reis legt mijn klant af? Vraagstukken welke belangrijk zijn voor een online strategie komen terug in onze check-up. 

Doelstellingen en strategie: wanneer zijn we succesvol?

Succes behalen, dat is waar het om gaat. Welke doelen wil je behalen? Hoe maken we doelstellingen concreet? Wat zijn onze conversies? Een optimale online marketingstrategie spitsen we toe op jouw organisatie. 

Check-Up
Wees gerust. The Conversion Department neemt iedere organisatie bij de hand. Op welk niveau dan ook maken we online marketing succesvol. Meer weten? Neem contact met ons op of vul het kennismakingsformulier in.

 

nieuwsbrief

mis geen updates