Social media is de snelste en meest laagdrempelige manier voor jouw klanten om contact met je te zoeken. Het is dus belangrijk dat je weet wat er speelt bij je doelgroep en dat je zorgt voor een goed imago. Ga de dialoog aan en houd van je klanten!

Social media content
Social media content is een onmisbaar onderdeel van jouw online marketingstrategie. Behalve het feit dat social media een ideaal kanaal is om snel klantenservice te verlenen, is het ook een kanaal om een spontane (organische) groei in websitebezoekers, leads en conversies voor elkaar te krijgen.

  • Relevante content zorgt ervoor dat je de aandacht trekt
  • Door consistent te posten groeit je zichtbaarheid
  • Geeft een extra boost in combinatie met social media advertising

Social media content bij TCD
Groeien kan alleen met kwalitatieve en consistente content. Dat laatste, tijd vrijmaken voor contentcreatie, is vaak het lastigste. TCD neemt dit voor jou uit handen. Wij creëren content met behulp van een contentkalender, volledig in lijn met de huisstijl en de tone of voice van jouw bedrijf. Daarnaast houden wij alle reacties en berichten voor je bij.

Benieuwd naar de mogelijkheden binnen social media contentbeheer? Vraag dan een gratis conversieconsult aan. Voorafgaand aan dit consult nemen wij jouw social media kanalen onder de loep en geven we een eerste advies.

Cases