010 - 3161713 Contact opnemen
Circle 2
Realisatie nieuwe website CP-coaching op maatwerk

Realisatie nieuwe website CP-coaching op maatwerk

CP-coaching is een re-integratiebureau actief in Zuid-Holland en Zeeland en helpt werknemers, werkgevers, de gemeente en het UWV met diverse re-integratiediensten. Met 6 medewerkers zorgt CP Coaching dat medewerkers weer aan de slag kunnen en werken actief aan het verkorten van het re-integratie traject. Maatwerk is hierbij een must.

Welke diensten hebben wij verleend?

Zoekmachine optimalisatie (SEO)
Zoekmachine optimalisatie (SEO)
Websites & CRO
Websites & CRO
Realisatie nieuwe website CP-coaching op maatwerk

Website CP Coaching: maatwerk is een must!

CP Coaching heeft The Conversion Department de opdracht gegeven om een nieuwe website te ontwikkelen welke het persoonlijke aspect van re-integratie naar voren brengt. Met een direct overzicht van alle medewerkers, en persoonlijke fotografie van CP-coaching moet een gevoel van vertrouwen worden geschept. Een onmiskenbaar aspect als re-integratiebureau. Aansluitend met SEO-geoptimaliseerde pagina’s welke ervoor moeten zorgen dat er meer organisch verkeer op de website landt. Er is uitvoerend onderzoek uitgevoerd wat heeft gezorgd voor een sterk fundament op SEO gebied met sterke content en een snelle techniek.

Via een vaste werkwijze heeft The Conversion Department stapsgewijs toegewerkt naar de livegang van de nieuwe website. In de eerste fase is er gekeken naar het ontwerp van de nieuwe website. Niet alleen de grafische uitstraling is hierin meegenomen, maar er is ook kritisch gekeken naar de optimale navigatie en indeling van de website, om de website zo gebruiksvriendelijk mogelijk neer te zetten.

Na goedkeuring van het ontwerp is de website ontwikkeld in het WordPress CMS. Voor oplevering van de website wordt de website uitgebreid getest en eventuele fouten verholpen om vervolgens tot livegang over te gaan.

Na oplevering én livegang van de nieuwe website is The Conversion Department nog steeds verantwoordelijk voor de hosting en het onderhoud van de nieuwe website.

Result 1
Maatwerk Realisatie van nieuwe website op maatwerk
Result 2
Volledig responsive Schaalbaar op alle devices
Result 3
SEO-proof Compleet SEO-proof ingericht
Circle 2