010 - 3161713 Contact opnemen
Circle 2
Een groei van 74,8% in het aantal websitebezoekers

Een groei van 74,8% in het aantal websitebezoekers

Haust had al verschillende diensten bij ons lopen, maar vanuit de nieuwe positionering, was het hoog tijd om ook de website te vernieuwen. Wij hebben vanuit onze dienst design en ontwikkeling een design gemaakt voor de nieuwe website van Haust en de uitvoering en realisatie volledig begeleid.

Welke diensten hebben wij verleend?

Websites & CRO
Websites & CRO
Een groei van 74,8% in het aantal websitebezoekers

Het behouden van een goede vindbaarheid

Doelstelling was om een mooie en vernieuwde website op te leveren die volledig in lijn loopt met de nieuwe positionering (zowel met beeld als de story). Belangrijk hierbij was om de navigatie nagenoeg hetzelfde te houden, omdat bepaalde pagina’s op de website van Haust een goede SEO positie/goede vindbaarheid hadden. Deze goede SEO positie moest uiteraard worden behouden.

Allereerst hebben we samen met Haust besloten welke onderdelen van de website wel en welke onderdelen niet terug zouden komen op de nieuwe website. Vervolgens heeft Haust uitgelegd wat het doel wordt van de nieuwe website is. Aan de hand van de bespreking, de positionering en met het doel in ons achterhoofd, hebben wij een nieuw design gemaakt voor de website.

Result 1
Huisstijl doorgevoerd website in lijn met positionering
Result 2
Snellere website 91% score websitesnelheid
Result 3
Toename van 78,4% in het aantal websitebezoekers
Circle 2