010 - 3161713 Contact opnemen
Circle 2
Een gemiddelde aankoopwaarde van €62 voor Olijfoliestore.nl

Een gemiddelde aankoopwaarde van €62 voor Olijfoliestore.nl

Olijfoliestore.nl is een webshop waar de beste olijfolie van de wereld wordt verkocht. Met de webshop wordt het de doelgroep gemakkelijk gemaakt om op eenvoudige manier aan de beste olijfolie te komen. Om de webshop onder de aandacht te brengen en om verkopen te stimuleren, hebben wij een social media strategie gemaakt en uitgewerkt.

Welke diensten hebben wij verleend?

Social Media Advertising
Social Media Advertising
Social Media Content
Social Media Content
Een gemiddelde aankoopwaarde van €62 voor Olijfoliestore.nl

Continue stroom van aankopen via social media

Allereerst hebben we de accounts op de social media kanalen Facebook en Instagram geoptimaliseerd; alle informatie toegevoegd en gezorgd voor een mooie uitstaling met juiste profielfoto en omslagfoto. Door middel van het plaatsen van interactieve tijdlijnberichten is de interactie vergroot en is de naamsbekendheid van de webshop gegroeid. De advertenties zijn namelijk ruim 150.000 keer vertoond in 1,5 maand tijd bij potentiële klanten. Hierbij hebben wij gewaakt op een zo laag mogelijke frequentie, om zoveel mogelijk unieke personen te bereiken – en over te halen tot een verkoop.

Met verschillende social media campagnes - gericht op websiteverkeer en aankopen - is de doelgroep aangesproken. Door de juiste combinatie van campagnes is er een continue stroom van aankopen via social media gerealiseerd. Verkeercampagnes sporen de potentiële klanten op - en conversiecampagnes zetten deze personen om naar daadwerkelijke klanten.’

Result 1
156.219 vertoningen in 1,5 maand tijd
Result 2
Gemiddeld €62 aankoopwaarde per bestelling
Result 3
69,5% meer volgers in 1,5 maand tijd
Circle 2