010 - 3161713 Contact opnemen
Circle 2
De beste rijschool op social media

De beste rijschool op social media

NXXT positioneert zichzelf als de beste rijschool van Nederland. Daar hoort dan natuurlijk ook de beste social media strategie bij. Daar komen wij bij kijken! De vraag vanuit de klant was om het bereik op social media en om het aantal volgers te verhogen – middels het plaatsen van organische tijdlijnberichten, dus zonder de inzet van budget.

Welke diensten hebben wij verleend?

Social Media Advertising
Social Media Advertising
Social Media Content
Social Media Content
De beste rijschool op social media

Een passende/gepaste social media strategie

Allereerst hebben wij onderzoek gedaan naar de manier waarop NXXT zelf social media inzet. Vanuit deze analyse en de vraag van de klant, hebben wij een verbeterplan opgesteld én uitgevoerd voor de professionalisatie van de social media kanalen. Door middel van een contentkalender en het regelmatig posten van snackable en interactieve content - volledig afgestemd op de doelgroep - is het bereik van NXXT op social media vergroot en groeit daarmee het aantal volgers.

Lokale campagne voor meer inschrijvingen

Ook kregen wij vanuit NXXT de vraag of wij konden helpen bij het verkrijgen van nieuwe inschrijvingen in de regio Doetinchem en Groningen. De inschrijvingen in deze regio liepen terug. Wij hebben voor dit conversie-doel lokale social media campagnes geactiveerd en ervoor gezorgd dat de aanvragen voor proeflessen weer opliepen.

Result 1
18 deelacties per bericht door rijschoolhouders
Result 2
64 reacties gemiddeld per social media bericht
Result 3
78% meer inschrijvingen in de regio Groningen en Doetinchem
Circle 2